F.A.Q

Hvordan bliver jeg medlem?
Du er velkommen til at møde op i kredshuset på en mødeaften og kontakte en leder. Alternativt findes kontaktoplysninger på alle ledere her på hjemmesiden – du er velkommen til at kontakte os den vej.
Du kan også hente en indmeldelsesblanket her. – Fortryder du inden for en måned opkræves du ikke for kontingent.

Hvad koster det at gå til FDF?
Kontingentet er ens for alle og koster 500 kr. pr. halv år. Opkrævningen kommer ultimo september (gældende fra sæsonopstart), og ultimo april (gældende fra januar).
Opkrævning kommer pr. mail og klares ved en almindelige bankoverførsel eller via MobilePay (nummer 56962).

Er FDF noget for mig?
Jeg vil gerne starte til FDF, men jeg er lidt usikker på om det er noget for mig. Hvad gør jeg?
Tag kontakt til en af vores kredsledere, eller kontakt en af vores ledere på en mødeaften. Her får du en indmeldelses-blanket der skal udfyldes. Du kan også hente en indmeldelsesblanket her. – Fortryder du inden for en måned opkræves du ikke for kontingent.
Måske kender du allerede en FDF’er der kan fortælle dig hvor sjovt det er!

Hvordan bestiller jeg udstyr fra FDF butikken 55° Nord?
Du kan bestille online på hjemmesiden og få varerne sendt med posten, eller du kan sende en mail til Helene Huse Jensen på opalvej4@gmail.com med din bestilling, så kontakter din leder dig, når varerne er klar.

Hvor bor i?
Vi har til huse midt i Visse (forstad til Aalborg – ca. 7 km. fra centrum) på Visseladegaard. Her ligger vores kredshus, med god plads både inde og ude. Bussen fra Aalborg centrum kører lige til døren, og der er cyklesti hele vejen.

Er det muligt at leje FDF Visses kredshus?
Der er ikke indrettet sovesal i vores kredshus, og det fremgår af vores lejekontrakt fra Aalborg Kommune at hverken medlemmer i FDF, eller personer udenfor foreningen har mulighed for at leje vores kredshus.

Hvordan melder jeg mig ud?
Få en udmeldelses blanket af din leder eller download den her. Returner den i underskrevet tilstand til din leder.

Hvordan er jeres holdninger til samvær med børn og unge?
Vi som kreds er underlagt Forbundets samværsregler, men vi har desuden udarbejdet vores egne samværsregler som beskriver hvordan vi er sammen – både børn, unge og voksne imellem. Det er vigtigt for os, at vi passer på børn og unge, og taler om måden, vi er sammen på.
Hent FDF Visses samværsregler her.